1
Онихомикозата или гъбичките по ноктите засягат 10% от световното население, отразявайте се понякога на качеството на живот на пациента.Може да се превърне в хронично състояние, ако не се лекува. Ако гъбичките се открият навреме, това спомага за бързото и лесно излекуване. Ключът към успешното лечение е обоснованата диагноза и формулиране на успешно лечение с цел пълно възстановяване на ноктите на пациента.
В клиники Derma-Act след вземане на материал и извършване на специализиран тест се преминава към комбинирано лазерно лечение. При лазерната терапия енергията се насочва селективно в конкрет
Read More
ната зона, безопасно и добре се възприема от пациентите.
Научете повече какво представляват и как да се излекувате!
60 Views
1
Заяви още днес потребителски кредит срещу обезпечение - до 75 000 лв. Независимо от кредитната ти история. Ниска вноска, ясни условия.
97 Views
1
Клиники Derma-Act откри нова клиника в Солун. Екипът от специалисти е на разположение, за да ви съдейства при разрешаването на проблеми като акне, косопад или розацея. Адресът на клиниката е на лесно и комуникативно място ви очаква на Солун, Митрополеос 37, а нашите колеги са на ваше разположение на телефон +30 694 854 5114.
118 Views
1
Ваучер подарък за летене с балон на супер цена! Полети с балон в цяла България - край София, Пловдив, Варна! Романтичен полет за двама
176 Views
1
Кредит онлайн на равни месечни вноски. Суми до 3 000 лв. Възможност за експресно разглеждане. Можеш да рефинансираш кредита си.
159 Views
1
В Медицински център д-р Калчев ще получите правилната диагностика и решаването на проблемите с репродуктивните неуспехи.
177 Views
1
Дерматологични и естетични процедури на промоционални цени • Онлайн поръчка Професионален екип от дерматолози в София
193 Views
1

Нестабилната икономическа обстановка днес, наред с непрекъснато повишаващите се цени на предлаганите стоки и услуги, доведоха до финансови затруднения сред домакинствата. На все повече хора им се налага да потърсят пари на заем
217 Views
What is Plikli?

Plikli is an open source content management system that lets you easily create your own user-powered website.

Latest Comments