1
Сео линкове - оптимално количество текстови връзки - оптимизиране на рекламен и фирмен уеб сайт. Seo оптимизация
0 View
1
Уеб каталози - изработка на каталог с информация за клиента. Графичен дизайн
0 View
1
Галерии - избор на статични и динамични галерии за сайт. Графичен дизайн
0 View
1
Менюта, графики и други - изработка на динамични менюта. Графичен дизайн
0 View
1
DJI Store Sofia е първия официален оторизиран магазин на DJI в България. При нас ще намерите топ моделите дронове на DJI, както и интелигентните системи за кинематография DJI Ronin и стабилизиращи стойки с камери DJI Osmo. На място в магазина можете да тествате избрани дронове на DJI, за да се знапознаете по-добре с функционалността им. В магазина можете да летите и със софтуерния симулатор на DJI, за да прецените кой дрон подхожда на нуждите и стила Ви на летене.
DJI Store Sofia се намира на етаж 2 в Sofia Ring Mall. Магазинът разполага с летателна площадка за тестване на дрони, софтуерен си
Read More
мулатор за обучение на нови пилоти и кът за отдих, за да могат нашите клиенти да се запознаят отблизо с продуктите на DJI.
1 View
1
COPTER.BG e оторизиран дилър на DJI. В COPTER.BG ще откриете всички дронове, камери и стойки на DJI, както и всички аксесоари и резервни части за тях.
1 View
1
DJI Store Sofia e oфициален магазин на DJI - световен лидер в производството на дронове, Стабилизиращи стойки и Аксесоари за тях. Разгледайте дроновете Phantom, Mavic и Tello, както и стабилизиращите стойки Ronin и Osmo!
3 Views
1
Bulk SMS Service The advertisement service of large no. of SMS for delivery to mobile phone terminals. It is used by Companies for marketing and spreading their Business. BULK SMS is one of the cheapest Marketing service in India.
2 Views
What is Plikli?

Plikli is an open source content management system that lets you easily create your own user-powered website.

Latest Comments